BOKA KÖREN

Passa på alla festfixare!
Varje riktig fest förtjänar ett litet kulturellt lyft! Vi på Stockholms gaykörs ensemble har för vårens, sommarens och höstens fester satt ihop ett fint program som höjer stämningen på fest som fest. Lite tradition, lite nytt, lite oväntat, men alltigenom genuint och regnbågsfärgat. Välkommen att tipsa om oss till dem som behöver lite extra glamour!

Julsånger med glamour
Välkommen redan nu att boka Stockholms gaykörs ensemble till er julfest. Under julsäsongen, bjuder vi på manligt rosa sånger med inslag av tipp-tapp! Med oss får din fest en rosaskimrande glitterkant. Passa samtidigt på att höja er verksamhets hbtq-trovärdighet medan julens glittrande sida förgyller er fest!

Förgyll din fest med sång – beställ Stockholms gaykör!
Saknar din fest det där lilla extra, pricken över i:et som behövs för att göra den till en oförglömlig tillställning? Beställ en ensemble från SGK så fixar det sig! SGK ställer upp med en mindre ensemble (5–12 sångare) på årsfester, julfester, firmafester, bemärkelsedagar, bröllop, konferenser, vernissage o.s.v. Med oss får din fest en rosaskimrande glitterkant. Och du, vi är inte HBTQ-certifierade, vi är HBTQ!

För bokning av hela kören, kontakta körens ordförande Martin på ordforande@stockholmsgaykor.se

För bokning av en mindre ensemble kontakta ensemblens ledare Daniel på ensemble@stockholmsgaykor.se


Lyssna på oss genom att klicka på bilden: 

Boka Regnbågskvintetten/Ensemblen! Se presentationsvideon ”Vägen mot stjärnorna” genom att klicka på bilden: