Vårkonsert 2017

Biljetterna säljs via Biljettkiosken

Biljettpriser:
Vuxen: 200 kr.
Ungdom 13-18 år:  150 kr.
Pensionär: 150 kr.
Barn upp till 12:  gratis

Vi har gått över till elektroniska biljetter för vårkonserten genom en samverkan med Biljettkiosken.
Praktisk information om biljettbokningen:

• När du bokar din biljett ska du uppge ditt namn (för- och efternamn) och mobiltelefonnummer
  • Efter betalningen får du ett SMS med en länk till din elektroniska biljett med QR-kod som du ska visa upp vid entrékassan
  • Om du bokar för flera personer samtidigt behöver du fylla i dessa personers namn och mobilnummer så att alla får var sin elektronisk biljett
  • Om du bokar för flera personer kan du också använda ditt mobilnummer för samtliga biljetter, gruppen behöver då gå igenom biljettkontrollen tillsammans
  • Du kan betala med kort eller Swish (Swish-nummer är till CITYPULS AB, 1235202718).
  • Vid slut uppger du ditt e-postadress för att få en PDF-fil skickat till dig, så att du kan skriva ut dina bokade biljetter i fall du hellre vill använda dig av pappersbiljetter.

Ny Ordförande vid årsmöte mars 2017

ny-ordforande-2017
På årsmötet i mars 2017, blev Håkan Svensson vald till ordförande i Stockholms Gaykör.
Eddy Löjdkvist avgick efter 5 år i styrelsen.

Styrelsen för 2017 består av:
Håkan Svensson, ordförande
Daniel Rosén, vice ordförande
Karl Bergefors Mårtensson, sekreterare
Evert Kroes, kassör
Christer Wik, ledamot
Peter Gustafsson, suppleant
Jonas Svensson, suppleant

Tipp: Genrepskonsert med Sunlight Chorus

Sunlight_Konsert

24 april, Solna Gymnasium, adress Råsundavägen 80, Solna.

Den 6 maj är det dags för oss att stå på tävlingsscenen under Nordiska Mästerskapen i Barbershop igen. För att förbereda oss på bästa sätt bjuder vi in till genrepskonsert där ni får möjlighet att ta del av tävlingslåtarna men också flera av våra showlåtar. Gästar gör också kvartetterna MACC och Time Out som också medverkar i årets tävling. Biljetter säljs av körmedlemmar och i entrén. Pris: vuxen 150 kr, ungdom 7-15 år 100 kr, barn 1-6 år går gratis. Välkomna!

Sunlight Chorus hemsida

Julkonsert 5 december 2015

2015 Banner Julkonsert
Traditionsenligt genomförde Stockholms Gaykör sin julkonsert 2015 med Kvinnokören Sapphonia. Lördag 6 december kunde vi sprida julglädje på två utsålda konserter. Konsertbesökarna bidrog till en insamling till förmån av ChoralAid med totalt 12 526 kr. Vi är mycket tacksamma och glada över att kunna bidra till UNHCR’s flyktingsprogram.

Nya körledare för Stockholms Gaykör

Inför hösten har Stockholms Gaykör nya körledare/dirigenter, dessa är Magnus Bergman och Jerry Adbo som tillsammans ska leda kören. Magnus Bergman har varit körens pianist i 12 år och Jerry Adbo var körens dirigent fram till sommaren 2014.

Båda har lång och bred erfarenhet som musiker, körsångare och körledare.

Magnus Bergman har solistexamen i piano och orgel vid Kungliga Musikhögskolan och arbetar som kyrkomusiker i Västerleds församling och som pianopedagog. Magnus är även dirigent för andra körer, däribland Stockholms Gosskör.

Jerry Adbo har lång erfarenhet som solist och ackompanjatör på instrumenten dragspel, accordeon och piano. Utöver det viss erfarenhet av spel på kyrkorgel samt många års erfarenhet av körledning för ett antal olika körer.

Vi ser fram mot ett roligt och utvecklande samarbete mellan Stockholms Gaykör och våra, för oss i Stockholms Gaykör omtyckta och välkända, körledare!